Ce inseamna seo – optimizare site ?

Optimizare site este procedeul de ajustare a web design-ului, a tehnicilor de programare si de scriere a contentului , prin intermediul caruia rangul site-ul dumneavoastra va creste in motoarele de căutare importante si se va pozitona pe primele pozitii ale acestora . Optimizarea pentru motoarele de căutare începe cu cercetarea termenii de căutare (sau cuvinte cheie), care descriu serviciile dumneavoastra şi / sau produse în forma exacta pe care vizitatorii le utilizează pentru a găsi site-ul dumneavoastra.

Noi estimăm algoritmul matematic complex de căutare al fiecărui motor pentru a ne ajuta sa identificam si ajusta continutul unui site în procesul de optimizare, pentru ca acesta sa aiba rang superior in rezultatele fiecarui motor de căutare.

In procesul de optimizare un rol important il au meta tag-urile, linkurile şi mult alte elemente , care pot fi foarte importante ca efect in pozitionarea siteului dumneavoastra in rezultatele motoarelor de cautare . Atunci când un site web este lansat ,motorul de căutare trimite un “păianjen” pentru a stabili o valoare matematice pentru cuvintele cheie care apar pe paginile site-ului. Dupa procesul de optimizare a siteului acesta se intregistreaza in baza de date a motorului de căutare pentru a fi afişat pe baza termenul de căutare pe care vizitoatorii ii utilizeaza.

Cu alte cuvinte, optimizarea  pentru motorului de căutare face pagina de web “prietenoasa” pentru moatoarele de cautare, astfel atunci când un căutător web utilizează cuvintele cheie pe care le-aţi planificat pentru pagina dvs., acea pagină apare în partea de sus in lista de rezultate a motorului de căutare daca siteul a fost optimizat.

Pozitionarea siteului dumneavoastra pe pozitiile de top in moroarele de cautare depinde în întregime de modul în care siteul dumneavoastra a fost optimizat pentru motoarele de cautare si  prin cunoaşterea regulilor de optimizare site ale  fiecarui motor de căutare.

De ce avem nevoie de optimizare site? (SEO)

Prin servicii SEO (Search Engine Optimization) siteul dumneavoastra este promovat in directoarele web specifice activitatii dumneavoastra astfel popularitatea siteului va creste si implicti va creste rangul siteului in motoarele de cautare ceea ce va duce la un numar mai mare de vizitatori care ajung la dumneavoastra de aici rezultand cresterea vanzarii produselor sau serviciilor oferite .

Tehnicile de optimizare google , optimizare bing si optimizare yahoo sunt parte din planul nostru de marketing, care permit  site-ul dumneavoastra sa atinga pozitii de top in motorele de cautare cu pagini de web optimizate.