Culorile folosite in Homepage

Culorile din Homepage

Culoare pe care o alegeti pentru siteul dumneavoastra are un efect major asupra vizitatorilor. Tipul site-ului dumneavoastra ar trebui sa fie un factor important in alegerea culorilor pe care la folositi la crearea site-ului . In principal sunt doua tipuri de culori : calde si reci .

Tentele de maroniu albastru si verde de exemplu sunt culori reci care iti dau senzatia de relaxare , siguranta si calmitate . Aceste culori sunt preteaza de exemplu cu site-urile care ofera servicii medicale , servicii de relaxare sau pur si simplu site-uri al caror scop este de a oferii sfaturi vizitatorilor in diferite probleme si aici este nevoie de incredere si siguranta .

Nuantele de galben , rosu si portocaliu sunt culori calde care emana sentimentul de energie , fericire . Aceste culori se potrivesc site-urilor de sport , de exercitii sau alte tipuri de actiuni dinamice .

Violetul este o culoare foarte buna pentru siteurile de moda si bijuterii , Aceasta culoare da senzatie de complexitate , lux  dar este de asemena o culoare feminina si romantica .